Mep en Lijn Ontwikkeling BV lanceren gastenformulier.

Vanaf dit seizoen ontvangen alle teams die wij verwelkomen op onze club een ‘welkomstformulier’. Op dit formulier vind je naast praktische informatie over de velden, een tegoedbon voor een drankje voor het team en de begeleiders ook nog even een extra reminder dat het vooral om plezier gaat. Om sportiviteit en respect voor elkaar.
Mep vindt het uitermate belangrijk om dit te allen tijde uit te stralen. Voorzitter Peter Langenhuijsen: “We willen onze gasten graag van harte welkom heten. Laten zien dat wij als club gaan en staan voor een gastvrije ontvangst en een sportieve ontmoeting waar plezier centraal staat.”

Dit nieuwe formulier wordt tijdens de start van het nieuwe seizoen gelanceerd en wordt mede mogelijk gemaakt door Lijn Ontwikkeling BV. Jeroen Peeters, directeur Lijn Ontwikkeling BV: “wij dragen graag een steentje bij als sponsor van MEP omdat wij jeugdsport binnen Boxtel belangrijk vinden. Dit formulier geeft sportiviteit een dubbele betekenis in één woord: lekker actief bezig zijn met respect voor elkaar. Een dergelijk welkom dat inzoomt op waarden als plezier en respect zien wij als een mooie meerwaarde.”

Terug